top of page
JT Media - Zavepower
JT Media - Zavepower

Zavepower är ett företag som har utvecklat en produkt till spabadsägare som gör att de kan spara upp till 80% av sina uppvärmningskostnader genom en integration till badets styrbox.

Vårt uppdrag

JT Media fick äran att vara med från företagets start och därmed börja från grunden, grafisk profil skulle framställas samt uppstart av konton på alla digitala plattformar.

Vi har även fått djupdyka in i hur man ska gå till väga för att effektivisera marknadsföringen av en helt ny produkt på marknaden. Integreringar i alla dess former men även skapande av innehåll som väcker lite extra nyfikenhet hos läsaren.

Många presentationer och evenemang har genomgåtts för att etablera sin produkt vilket har gett oss möjligheten att ta fram interagerande vepor, folders men även etiketter.

Idag ligger fokus på att ta fram nya effektiviserade lösningar för att nå ut till omvärlden med denna innovation. Frågor som hur vi når ut specificerade målgrupper i olika europeiska länder, är något som vi dagligen arbetar för att underlätta. 

JT Media - Zavepower

Hur vår expertis kom till hjälp

Sociala medier marknadsföring med pixelintegrering för kostnadseffektivitet

Redigering av bild & film

Design av trycksaker som väcker nyfikenhet hos läsaren

bottom of page